Menuplan for Lundebjerggårds cafe maj 2024
Onsdag 1 Farseret ribbensteg, skysovs, kartofler, blandet grønt Budding med kirsebærsovs
Torsdag 2 Pulled pork, svampesovs, kartofler, ærtetzatziki Hindbærgrød med fløde
Fredag 3 Stjerneskud med rejer, asparges og dressing Fuglereder med frugter
Lørdag 4 Græsk farsbrød, kartofler, skysovs, tomatsalat Hindbær-yoghurtdessert
Søndag 5 Kogt torsk, sennepssovs, kartofler, wokgrønt Islagkage
Mandag 6 Stegt lever, skysovs, kartofler, porrer, rødbeder Ymerfromage med frugtsovs
Tirsdag 7 Boller i karry, ris, kartofler, wokgrønt Pandekager med syltetøj
Onsdag 8 Dampet laks, hollandaise, kartofler, bønnesalat Fyldte vandbakkelser
Torsdag 9 Gullasch, kartoffelmos, broccoli, drueagurker Chokolademousse
Fredag 10 Krebinet, skysovs, kartofler, karotter Abrikosgrød med fløde
Lørdag 11 Hamburgerryg, flødekartofler, blandet salat Ymerdessert med brombær
Søndag 12 Stegt kylling, skysovs, kartofler, agurkesalat, rabarberkompot Panna cotta m frugtcouilis
Mandag 13 Rødspætte m laksemousse, citronsovs, smørstegt spinat Rabarberkage
Tirsdag 14 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, kartofler, gulerødder Othellolagkage
Onsdag 15 Kalkuncordonbleu, paprikasovs, kartofler, blomkål Tærte med salat 25,- kr
Torsdag 16 Forloren hare, vildtsovs, kartofler, ribsgele, broccolisalat Citronfromage
Fredag 17 Skinkeschnitzel, svampesovs, brasede kartofler, ærter, drenge Blommetrifli
Lørdag 18 Dampet hellefisk, aspargessovs, kartofler, ratatouille Koldskål med kammerjunkere
Søndag 19 Kalvesteg, skysovs, kartoffelkroketter, bønner med bacon Ananasfromage
Mandag 20 Mørbradgryde m. cocktailpølser, mos, grillet grønt Æblekage
Tirsdag 21 Frikadeller, stuvet spidskål, kartofler Minestronesuppe
Onsdag 22 Fiskefileter, kartofler, persillesovs, råkost, remoulade Hindbær-rabarbermousse
Torsdag 23 Kalkunkarrygryde, ris, kartofler, grønt Croissant med rejesalat
Fredag 24 Brændende kærlighed med gulerødder og rødbeder Ribs-solbærgrød med fløde
Lørdag 25 Ribbensteg, skysovs, rødkål, kartofler, ribsgele Karamel-isdessert
Søndag 26 Mandelbagt laks, citronsovs, kartofler, smørstegt spinat Citronfromage
Mandag 27 Flere retter at vælge imellem med kartoffelmos, grønt Ferskner med makronskum
Tirsdag 28 Kotelet i fad m basilikumsovs, ris, kartofler, broccoli Tarteletter med høns i asparges
Onsdag 29 Honningmarineret skinke, kartoffelsalat,gul ratatouille Abrikosgrød med fløde
Torsdag 30 Oksesteg, skysovs, timiankartofler, karotter, tyttebær Islagkage
Fredag 31 Gryderet m svinekød, cocktailpølser, kartofler,bønner Hønsekødsuppe, boller og urter
Hovedret 61,- kr Biret 17,- kr
Vi tager imod kontanter og dankort.
Ret til ændringer forbeholdes